På svenska

Jag är medlem i skrivarkollektivet Fruktan och fler av mina noveller och andra kortare texter finns att läsa eller lyssna på där. Våra ljudnoveller finns också på Spotify.

Köttmarknad

I december 2020 publicerades Köttmarknad på Swedish Zombie av mig och Fredrik Stennek. Det är en kort roman om sprit, våld, ohyggliga monster och mörka hemligheter.

Mörk Framtid
Mörk Framtid

Lagom till Halloween 2018 publicerades Mörk Framtid på Storytel. Det är en ljudboksserie med fristående noveller av mig, Boel Bermann och Markus Sköld, inlästa av Martin Wallström. Jag medverkar med novellerna Felicia och Är du kompatibel, lille vän?

Zonen vi ärvde

I september 2017 publicerades Fruktans novellsamling Zonen vi ärvde av Fria Ligan. Novellerna utspelar sig i världen för rollspelet Mutant: År Noll. Jag bidrar med berättelsen Beskydda dem tills världen tar slut. Köp boken här!

Stockholms undergång
Stockholms undergång

Sommaren 2014 publicerades Fruktans novellantologi Stockholms undergång på Undrentide förlag och många recensenter gillade den mycket. Jag medverkar med novellen Lönelördag.

Köp boken här!

Maskinblod 3
Maskinblod 3

Maskinblod 3 är en antologi med svensk science fiction från Affront förlag, publicerad 2014. Jag medverkar med novellen Paddan som sjöng.

Brev från Cosmos är en digital tidskrift med nyskriven svensk scifi och fantasy. Jag medverkar i nummer 2 med novellen Alpha & Omega.

På den här sidan kan du läsa mina noveller Min dotter från Yith och Nyckeln. Du hittar även båda två på fruktan.se, där du också kan läsa annat mysigt av andra Fruktan-medlemmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.