Mörk Framtid publicerad på Storytel

Lagom till Halloween släpptes ljudboksserien Mörk Framtid på Storytel. Den består av tio fristående berättelser författade av mig, Boel Bermann och Markus Sköld. Vi är alla medlemmar i Fruktan. Press release below!

Mörk Framtid är fristående spänningsnoveller för lyssnare från 15 år om vårt missbruk och beroende av teknik.

Nu släpps ljudboksserien “Mörk Framtid” av författarna Boel Bermann, Erik Odeldahl och Markus Sköld på Storytel Kids. “Mörk Framtid” handlar om hur vi använder och missbrukar teknik som finns idag eller som kan finnas inom en nära framtid.

Om Mörk Framtid

I “Mörk framtid” vet du inte om du är dig själv, om du borde lyssna på ditt framtida jag, om du ska våga testa en helt ny kategori i dejtingappen, eller varför du chippas på sommarjobbet.

I ett digitaliserat samhälle där teknik är ständigt närvarande och beroendeframkallande väcker novellerna tankar om hur det kan bli imorgon. Från skräck till dystopi, från nutid till framtid, inspirerad av tv-serien Black Mirror, ger samlingen dig tio nyskrivna noveller fyllda av spänning och skräckvisioner av en framtid där teknik är något vi inte kan leva utan och lätt kan missbruka …

En serie fristående noveller för Young Adults utgiven av Storytel Kids, skriven av författarna Boel Bermann, Erik Odeldahl och Markus Sköld – medlemmar i författarkollektivet Fruktan.se som skriver inom genrerna fantasy, science fiction och skräck.  

Om författaren Boel Bermann

Boel Bermann, född 1979, debuterade med den kritikerrosade dystopin ”Den nya människan” och har skrivit skräckhistorier för unga i ”Sommarskuggor” med Eira A Ekre för Storytel Kids och mysdeckaren ”Majken Linds Mordmysterier” tillsammans med Olle Söderström för Storytel Original. Hon har medverkat i ett antal novellantologier inklusive ”Stockholms Undergång” och ”Zonen vi ärvde” tillsammans med Fruktan. Utöver författarskapet arbetar hon som frilansande skribent och PR-konsult och är medlem i Fantastisk Podd. Stänger alltid garderoben innan hon somnar så att monstren inte ska smita ut.

Hemsida: www.boelbermann.se

Facebook: @boelbermannauthor

Instagram: @boelbermann

Om författaren Markus Sköld

Markus Sköld, född 1974, debuterade med skräckromanen ”Där ute i mörkret”. Senaste skräckromanen ”Kalldrag” har hyllats av både läsare och recensenter, och han har medverkat i en rad antologier inom både science fiction och skräck. Han poddar om skrivande i FantastiskPodd.se och är medlem i Fruktan.se. När han inte skriver jobbar Markus Sköld som systemutvecklare där han dagligen brottas med teknik som tycks ha en egen vilja.
Hemsida: www.markusskold.se

Facebook: @MarkusSkoldAuthor

Om författaren Erik Odeldahl

Erik Odeldahl, född 1974, är författare och Creative Director på ett dataspelsföretag i Stockholm och skriver för flera olika medier. Han är medlem i skrivarkollektivet Fruktan som fokuserar på skräck, fantasy och science fiction. Tillsammans med Fruktan har han medverkat i antologierna “Stockholms Undergång” och “Zonen Vi Ärvde”. Han har också medverkat i ett flertal andra novellantologier. Erik Odeldahl spenderar alldeles för mycket av sin inkomst på serietidningar och böcker och det ser inte ut som om han någonsin kommer att sluta med det.
Hemsida: www.odeldahl.se

Om inläsaren Martin Wallström

Martin Wallström, född 1983, är skådespelare på film, tv och teater – internationellt hyllad för sin insats i tv-serien Mr. Robot (2015) och inläsare av succéboken “1793”, kommande “Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet” och “438 dagar”. I “Mörk Framtid” leder han lyssnaren djupt in i det digitala dunklet, till dejtingtjänsternas baksida, in i det övergivna dataspelet och stänger in dig i det intelligenta hemmet.

Om ljudboksserien

Titel: Mörk Framtid

Författare: Boel Bermann, Erik Odeldahl, Markus Sköld

Inläsare: Martin Wallström

Genre: Skräck/Spänning/Dystopi

Förlag: Storytel Kids Original

Releasedatum: 2018-10-26

Länk: https://www.storytel.se/series/10932-Moerk-framtid